• FLORA

FLORA fotópályázatFLORA 2023. fotópályázat
Nánai István fényképészmester emlékére


Kecel Város Önkormányzata 9. alkalommal hirdeti meg a FLORA Virágfesztiválhoz kötődő fotópályázatát, melyen lakóhelytől és életkortól függetlenül bárki részt vehet.

Idei témánk: „Nemzetek virágai” és „Petőfi virágok között”.

Pályázni lehet a 2023. december 1-3. között megrendezésre kerülő FLORA Virágfesztivál ideje alatt, a Városi Sportcsarnokban készített fotókkal, melyeken kizárólag a FLORA virágai szerepelhetnek. Elvárás, hogy a fotókon a két főtéma valamelyikének hangulata megjelenjen. Nem elvárás, de kiállításrendezési szempontból szívesen vesszük, ha a fotók címe, elnevezése Petőfi valamely verséhez kötődik.

Egy pályázó maximum 5 db színes, JPEG formátumú képet küldhet be e-mailben, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. A képek hosszabb oldala minimum 2000 pixel (képpont) legyen! A fotókhoz a www.kecel.hu oldalról letölthető jelentkezési lapot kérjük mellékelni!

A képeket szakmai zsűri bírálja el. A zsűri által kiválasztott képek 2023. január 22-én, a magyar kultúra napja alkalmából szervezett ünnepségen kerülnek kiállításra a Városi Könyvtár és Művelődési Házban, és eredményt is ez alkalommal hirdetünk.


A fotók beküldésének időszaka:

2023. december 1.– december 18.
Beküldési cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


További technikai információk:

A képeket egyenként kérjük az e-mailhez csatolni, elnevezése a fotós nevét és a kép címét tartalmazza.

A jelentkezési lap ide kattintva letölthető. Fontos, hogy a jelentkezési lapon a fotók elnevezése egyezzen meg az e-mailhez csatolt fotók elnevezésével!

A jelentkezés beérkezéséről minden esetben visszajelzést küldünk. Amennyiben 2 napon belül visszajelzés nem érkezik, kérjük, hívja az információs telefonszámot: 06-20/96-56-888.

A pályázó a nevezés beküldésével egyidejűleg kijelenti, hogy a fotók saját alkotásai, azok felett másik félnek semmiféle joga nem áll fenn. A pályázó továbbá tudomásul veszi, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában a képekkel kapcsolatban kifogás merülne fel, az ezzel kapcsolatos felelősség teljes egészében őt terheli.

A nevezéssel együtt a pályázó hozzájárul, hogy a fotókat Kecel város a média megjelenések során, kiadványokban és kiállításokon a virágkiállítás népszerűsítése és a város bemutatása céljából bármikor felhasználhatja.

Szeretettel várjuk a pillanatokat!

szechenyi2020

Bejelentkezés

Kapcsolat

Kecel Város Önkormányzata
6237 Kecel, Fő tér 1.
media(kukac)kecel(pont)hu

Figyelem!
Hivatali ügyekben a fenti címen nem tudnak intézkedni.
A Keceli Közös Önkormányzati Hivatal munkatársait ezen a linken érheti el:
Telefon: 78/420-211
Fax: 78/420-760

Ügyfélfogadás:
hétfő: 08.00-12.00
szerda: 08.00-12.00
csütörtök: 08.00-12.00, 13.00-17.00